h1

Snart bokrelease

01 mars 2015

Om 18 dagar, den 19 mars 2015, är det dags för min skönlitterära debut. Jag och min kompis Anders Gustafson släpper den första boken av tre i Singöserien. Del nummer ett heter Singöspionen.

Redan nu kan du som har Storytel smyglyssna på boken, med Katarina Ewerlöf som uppläsare. Det blir en spännande månad! Jag är också på gång med ett nytt blogginlägg om betyg, kommer kanske på tisdag.

// Johan

 

Annonser

4 kommentarer

 1. Spännande!
  Har Storytel, så ska genast ladda ner!
  Helena


 2. Jag beställde den idag… kanske blir det påskhelgsläsning 🙂 om inte förr. Sen skall jag kritiskt granska den ordentligt – hehe! Skojar bara!


  • Hej Monika,
   Kul! Ja, det är en mycket snäll bok. Vi har fått lite kritik för att den är alltför politisk korrekt och Solbritt och Rune är så perfekta – riktiga sågningar från vissa håll. Men även bra recensioner. Men vi ser det negativa som positivt, för det var ju precis det vi ville – vi ville skriva en feel-good-deckare utan övervåld.


 3. […] första mars skrev Johan Kant i sin blogg att hans och Anders Gustafssons bok Singöspionen var släppt på Storytel. Jag använder deras app och lyssnar på böcker när jag kör till och […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s