Låt stå!

Som den trogne läsaren av denna blogg redan har märkt har mitt bloggande avtagit rätt rejält. Egentligen påbörjades lusten och behovet att skriva redan för flera år sedan. När min goda vän Peter avled i december 2020 hamnade jag i en slags existensiell kris – ja, jag kan inte beskriva det på annat sätt. Vi hade hängt ihop sedan hösten 1995 då vi hamnade i samma klass på Lärarhögskolan i Stockholm och seden dess diskuterat skola och pedagogik i olika sammanhang.

Jag gjorde några försök att ändra bloggens inriktning men det gick inte riktigt. Tappade liksom lusten.

Nu har jag bestämt mig för att göra ett längre uppehåll när det gäller denna blogg men även rektorspodden som jag har drivit i tre säsonger. Jag behöver prioritera min tid. Men ingenting säger att jag inte kommer att börja blogga och podda igen en vacker dag.

Är du svensklärare har jag startat en privat Facebookgrupp som kretsar kring Lästuvecklingsschemat (LUS). Gruppen vänder sig till de personer som tycker att LUS är bra och vill vara med att dela sina erfarenheter men även ta del av material.

För alla som inte gillar LUS och har blivit hjärntvättade av lärarutbildningen och det pedagogiska etablissemanget att LUS inte är vetenskapligt kommer här en film som beskriver den vetenskapliga bakgrunden.

Här är länken till Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/649536942875650/

Ta hand om er därute i skolan och ni lärare: Kör så det ryker och stå på er!

2 reaktioner till “Låt stå!

    1. Hej Petter,
      Tack för det. Kanske kommer jag tillbaka, men inte just nu. Har alldeles för många andra grejer på gång och känner en viss trötthet på att driva samma frågor som jag har drivit sedan 2009. Men faktiskt, så finns det några spännande prylar som håller på med. Så möjligtvis händer det att jag återkommer i sommar. So long!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s